intelliAd

AirWick road show sa kolom sreće

Vrlo atraktivno smo izveli lansiranje novog Air Wick Filter&Fresh aparata sa kolom sreće, koji je privukao znatnu pozornost kako u Slovenskim tako i u Hrvatskim trgovačkim centrima.

Opširnije...

Alen Krga

Ime i prezime: Alen Krga

Funkcija/radno mjesto: Prodajni predstavnik

e-mail: Alen Krga

telefon: +385 91 150 8490


Za Promofil sam počeo raditi 01.07.2013.

Volim posao koji radim a razgovoro s voditeljem definitivno me potaknuo da se pridruzim ekipi.

Odnosi su i formalni i neformalni. Zna se kada se treba radit a kada se mozemo zafrkavati.


Dodana vrijednost Promo.fila je u brizi za zaposlenika, uvijek gledaju kako bi i mi bili zadovoljni.

Promofil je ekipa sastavljena od ljudi koji vole svoji posao. Poslovne informacije su točne i na vrijeme. To su samo neke od karakteristika koje Promo.fil čine boljim od konkurencije.

Zanimljiva zgoda iz terena je pokusaj slaganja kartonskih polica od strane djelatnika u jednom ducanu - ni danas mi nije jasno kako su uspijeli sloziti naopako.

Smatram da tradicionalni domjenci na međuljudske odnose u firmi utjecu pozitivno.

O referencama Promo.fila se uvijek može pogledati na internetu – to je moderan i po mojem mišljenju najbolji način informiranja.


Svaki zaposlenik Promo.fila mora voljeti posao koji radi, biti komunikativan, zainteresiran, biti na raspolaganju, voditi brigu o proizvodima i pozicijama.

Ne smije biti zaboravljiv, neuredan, nepouzdan te obecavati nesto sto ne moze ispuniti.

Na terenu nisam imao gresaka i da ih ni ubuduce necu imati.

Najveća prednost Promo.fil tima je po meni da se svi osjecamo kao jedna obitelj koja si medjusobno pomaze i izvrsava obaveze.
Po obujmu moga posla vidim da sve vise napredujemo, nadam se sve vecem uspjehu na Hrvatskom trzistu.

Smatram da Promo.fil moze postati vodeca tvrtka za unapređenje prodaje i promocije jer imamo kvalitetne i strucne sefove koje nas uspjesno vode u poslovanju i zaposlenike koji to obavljaju.

 

 

Alenka Gerjevič

Ime in priimek: Alenka Gerjevič
Funkcija/delovno mesto: Področni vodja
e-mail: Alenka Gerjevič
telefon: +386 40 301 007

 

 

Del Promo.fil-ove ekipe sem približno leto in pol. Najbolj me je pritegnila motivacija zaposlenih, saj se čisto vsak posameznik trudi prispevati k uresničevanju Promo.fil-ove vizije.

Ob pozitivni klimi, ki nam jo zagotavlja naše podjetje so medsebojni odnosi na najvišji ravni. Ker si zaupamo, lahko uspešno sodelujemo oziroma prilagajamo drug drugemu, saj je podjetje ustvarjeno ravno zato, da bi skupaj dosegli več, kot pa bi lahko dosegel posameznik. Biti član Promo.fil-ovega tima pomeni »riniti« tim naprej, dati svoj presežek in končni skupek vsega je nadpovprečni rezultat.

Medsebojne odnose s sodelavci imamo priložnost graditi tudi na raznih srečanjih, piknikih ali pa preprosto ob kavi, kar vsekakor pozitivno vpliva na odnose v podjetju.

Dodana vrednost, katero najbolj cenim v našem podjetju je poštenost in odkritosrčnost. Svoje delo opravljamo kakovostno, pošteno in dosledno, zaradi česar smo boljši od konkurenčnih podjetji.

Uspešno izvajanje dela terja precejšno stopnjo prizadevnosti in nepopustljivosti za dosego ciljev. Zato mora biti vsak Promo.fil-ovec prizadeven, vreden zaupanja, zanesljiv, ambiciozen, fleksibilen in hitro učeč, iniciativen, energičen ter odprt za novosti.

Pri našem delu je potrebno kontinuirano iskati nove pristope, saj je končni uspeh  odvisen od domiselnosti in ustvarjalnosti izvajalca. Ker pa smo mlad, srečen in zdrav kolektiv, posledično svoje delo lahko opravljamo bolj produktivno, ustvarjamo boljše ideje in bolje izvajamo storitve za svoje stranke in druge, s katerim sodelujemo in poslujemo.

Promo.fil je v nekaj letih postal vodilno podjetje za pospeševanje prodaje na slovenskem trgu, zelo uspešni pa smo tudi na področju Hrvaške.

 

Andreja Aleksić

Ime i prezime: Andreja Aleksić

Funkcija/radno mjesto: Unapređivač i Područni voditelj za promocije

e-mail: Andreja Aleksić

telefon: +385 99 792 9722

 

Za Promo.fil sam počela raditi 2011. godine. Počela sam kao RB promotorica, sada radim kao unapređivač i supervisor promocija.

Odnosi u Promo.fil-u su neformalni i to se isplati njegovati kao i sve druge karakteristike i posebnosti koje čine Promo.fil onim što jest.

Promo.fil-a je bolji u mnogočemu, a jedan od primjera su promocije-konkurentske agencije koje rade za velike klijente i poznata imena dok se često njihove promocije odrađuju na neprofesionalan način i s malo truda za razliku od naših promotorica koje se puno više trude i pristupaju poslu puno ozbiljnije i profesionalnije.

Ono što mogu izdvojiti s terena su pohvale kupaca te pohvale zaposlenih u dućanima a koje se odnose na rad naših promotorica.

Edukacije i susreti su nužni za upoznavanje s klijentom, proizvodom i mehanikom rada a također i dobra prilika za razmjenu iskustava s terena te mogućnost da se svaki put nauči nešto novo što se može primijeniti u praksi.

Mislim da je preporuka klijenta koji ima dobra iskustva ono što će prevagnuti pri odabiru Promo.fil-a kao poslovnog partnera.

Karakteristike koje mora imati svaki zaposlenik Promo.fil-a su: pouzdanost, točnost, marljivost – nepoželjne bi bile suprotne navedenim.

 

Svaka greška je jedno životno iskustvo i treba iz svake izvući pouku pa su se i valjda sve moje dogodile s razlogom-kako bih naučila što više o poslu i ljudima i napredovala u tom smislu.

Prednosti mladog Promo.fil tima jesu mnoštvo ideja i kreativnost.

 

Nadam se da će Promo.fil dobiti prilike i njima se izboriti za vodeću tvrtku na tržištu jer ima sve predispozicije za to.

 

BEIERSDORF PROMOCIJE KREMA ZA SUNČANJE EUCERIN U LJEKARNAMA DILJEM SLOVENIJE

Najveći izazov za nas ove godine predstavlja suradnja s tvrtkom Beiersdorf i promocija njihovog brenda Eucerin, čiji su proizvodi dostupni samo u ljekarnama. Sukladno tome naše promotivne aktivnosti dobile su novu dimenziju jer se naš promotivni tim na neko vrijeme preselio u ljekarne diljem Slovenije.

Opširnije...

bigbob promocije

Prije nekoliko mjeseci na Slovenskom se tržištu pojavio novi mobilni operater, koji je želio nove potencijalne potrošače obavjestiti o novom akcijskom paketu BIG BOB, s kojim si potrošači mogu smanjiti troškove mobilnog telefoniranja.

Opširnije...

Boris Jelen

Ime in priimek: Boris Jelen

Funkcija/delovno mesto: Project manager SLO & CRO

e-mail: Boris Jelen

telefon: +386 31 655 149
            +385 91 194 1837

 

V Promo.fil-u sem že od njegove ustanovitve. Pritegnilo me je predvsem to, da sem verjel v idejo in njeno realizacijo, hkrati pa sem sledil tudi svoji vedoželjnosti. Na končno odločitev pa je vplivala tudi naslednja misel:
"Če to, kar delamo in v kar verjamemo, predstavlja korak na poti do večjih ciljev oziroma nam pomaga pri uresničevanju naših sanj ali pa s tem kar delamo sodelujemo pri nečem pomembnem že v sedanjosti, bomo v splošnem za delo bolj motivirani, kot če v njem ne vidimo ne smisla in ne pomena za prihodnost.«

 

Vesel sem, da se v Promo.filu zavedamo, da so medosebni odnosi eden od najpomembnejših dejavnikov, ki vplivajo na zadovoljstvo zaposlenih, zato Promo.fil JE in BO ostal najboljši in zato posledično tudi veliko vlaga v zaposlene, kajti le zadovoljni in motivirani delavci so sposobni slediti viziji podjetja, dati vse od sebe, hkrati pa zaradi občutka samouresničevanja pozitivno delovati v vseh medčloveških odnosih.

 

Medsebojni odnosi v podjetju so na najvišji ravni, kar se kaže tudi v uspešnosti podjetja. Vzdrževanje dobrih in korektnih medosebnih odnosov prinaša podjetju več kot želeno nagrado - zaupanje in spoštovanje s strani zaposlenih in zunanje javnosti.
Star pregovor pravi:  »Če načrtuješ za eno leto posej žito, če načrtuješ za desetletje posadi drevo, če pa načrtuješ prihodnost vzgajaj in vlagaj v zaposlene.« V teh mislih je tudi del poslanstva podjetja Promo.fil.

 

Promo.fil pri odnosih s strankami in zaposlenimi gradi svojo prihodnost na naslednjih vrednotah:
POŠTENOST - Naredimo to, kar obljubimo;
DOSLEDNOST -  Naredimo vse, kar obljubimo;
PROFESIONALNOST - Vedno boljši v vsebini in izvedbi;
PRIJAZNOST - Skrbimo za vsako osebo in stranko posebej;
DODANA VREDNOST -  Poskrbimo, da stranka dobi več kot plača.

 

Kolektiv podjetja Promo.fil sestavljajo predvsem mladi ljudje, kar vsekakor pomeni prednost. Prav mladi prispevajo k večji produktivnosti podjetja, ker imajo najnovejše znanje in se hitro učijo, imajo poleg formalnih znanj tudi veliko različnih spretnosti in kompetenc ter so zelo kreativni in imajo sveže, nove in nore ideje.

 

V spominu mi je ostal citat Garrya Harveya, ki pravi: »Nikoli naj nas ne bo strah, poskusiti nekaj novega.« In ta citat je poklon dobremu podjetniškemu duhu, ki je vir dobrih idej in prostora za rast, in te lastnosti ima, poleg mladega kolektiva, tudi Promo.fil – in to je zagotovljena zgodba za uspeh. 

Boris Jelen

Ime i prezime: Boris Jelen

Funkcija/radno mjesto: Project manager

e-mail: Boris Jelen

telefon: +386 31 655 149
            +385 91 194 1837

 

U Promo.fil-u sam od njegovog samog početka. Posebno me zaintrigiralo da sam vjerovao u ideju i realizaciju same tvrtke, ali sam isto tako slijedio svoju znatiželju. No konačna odluka je slijedila ovu misao:
„Ako radimo ono što radimo i što vjerujemo, to je korak na putu do većih ciljeva i pomoći će nam u ostvarivanju naših snova, ili ono što ne sudjeluje u nečem važnom za sadašnjost, ali mi općenito radimo više motivirani ako vidimo da ima smisla u budućnosti."


Drago mi je da je Promo.fil svjestan da je međuljudski odnos jedan od najvažnijih faktora koji utječu na zadovoljstvo zaposlenika, tako da Promo.fil jest i ostat će najbolji u tome, jer ulaže velika sredstva u svoje zaposlenike, jer samo sadržaj i motivirani radnici su u stanju slijediti viziju tvrtke, dati sve od sebe.


Međusobni odnosi u društvu su na najvišoj razini, koja se vidi i u učinkovitosti tvrtke. Održavanje dobrih međuljudskih odnosa će donjeti tvrtki više nego željenu nagradu – povjerenje i poštivanje od strane zaposlenih i vanjskih partnera. Stara izreka kaže: „Kada planirate za godinu, site žito, ako planirate za 10 godina posadite stablo, ali ako planirate u budućnost, ulažite u zaposlene". I u tom je također dio misije tvrtke Promo.fil.


Promo.fil svoje odnose sa klijentima i zaposlenicima gradi na sljedećim vrijednostima:
POŠTENJE – mi radimo ono što možemo obećati;
DOSLJEDNOST – učinimo sve što obećamo
PROFESIONALNOST – uvijek najbolje u sadržaju i izvedbi
LJUBAZNOST – mi se brinemo za svaku osobu i klijenta
DODATNA VRIJEDNOST – uvjerimo da kupac dobiva više nego što plaća

 

Tvrtka Promo.fil se sastoji uglavnom od mladih ljudi, što je svakako prednost. Mladi doprinose povećanju produktivnosti tvrtke, jer imju puno znanja, ali i puno uče, također imaju mnogo različitih vještina i kompentencije, te su vrlo krativni i imaju nove i lude ideje.


U sijećanju mi je ostao citat Garry Harveya koji je rekao: „Nikada se nemojte bojati isprobati nešto novo". Ovaj citat je posveta snažnom poduzetničkom duhu, koji je izvor dobrih ideja i mladih ljudi – što nam govori da će Promo.filova priča zasigurno uspjeti.

 

GSK promocije u Hrvatskoj i Sloveniji

U protekloj 2012. godini, iza nas je vrlo uspješan projekt sa tvrtkom GlaxoSmithKline (GSK), gdje smo radili na promicanju oralne higijene u Hrvatskoj i Sloveniji.

Opširnije...

Ines Frece

Ime in priimek: Ines Frece
Funkcija/delovno mesto: Projektni vodja
e-mail: Ines Frece
telefon: +386 41 888 229


Na razgovoru za službo mi je direktor Patrik predstavil svojo poslovno idejo oz. vizijo. Zdela se mi je izvedljiva in hkrati velik izziv, zaradi česar sem se odločila in postala del ekipe Promo.fil.

V podjetju je veliko mladih, ki imamo ogromno energije in dobre volje. Usmerjeni smo predvsem v doseganje ciljev. Ko nastopi težava, razmišljamo o tem, kako jo bomo čim hitreje rešili in ne o tem, zakaj se je zgodila in kdo je kriv za to. Kot pravi že star slovenski pregovor:  "Mladost je norost, čez jarek skače, kjer je most."

Smo zelo prilagodljivi, radovedni, zagnani in usmerjeni v rezultate. Boljši smo v tem, da si vedno želimo delovne rezultate še izboljšati. Ravno tako smo vseskozi prisotni na terenu, kjer skrbimo, da vse poteka po planu in na ta način svojim naročnikom zagotovimo takojšnji "feedback". Svoje delo opravljamo pošteno.

Vsak Promo.fil-ovec mora biti delaven, vztrajen, korekten, pošten, željan dobrih rezultatov, pripravljen se učiti novih stvari, itd. Predvsem pa mora uživati v tem, kar dela. Nekdo, ki dela samo zaradi tega, da nekaj dela, bo pri nas hitro zaključil kariero.

Promo.fil ima potencial, da v naslednjih nekaj letih postane vodilno podjetje za pospeševanje prodaje na slovenskem trgu.

Jani Samsa

Ime in priimek: Jani Samsa
Funkcija/delovno mesto: Področni vodja- zahod
e-mail: Jani Samsa
telefon: +386 41 278 930


V Promo.filu sem začel delovati avgusta 2010, predvsem zaradi delovnega mesta področnega vodje, ki mi je predstavljal nov osebni izziv.

Delovna atmosfera v podjetju se mi zdi zelo dobra, saj smo naravnani po principu - ko se dela, se dela, ko se zabava, se zabava. Prav takšni odnosi in odkritost med sodelavci predstavljajo dodano vrednost v podjetju, ki se jo vsekakor splača negovati še naprej.

Ob vsej pestri ponudbi konkurenčnih podjetij se naročniki z velikim navdušenjem in zaupanjem odločajo za najem naše ekipe, na kar največkrat vpliva dejstvo, da gre za mlad zagnan kolektiv in odlična priporočila. Vsakdo, ki dela v našem podjetju mora biti zanesljiv, vreden zaupanja in komunikativen, nikakor pa se mi ne zdi primerno, da bi bil vzvišen.

Prijateljsko ozračje v podjetju vzdržujemo z raznimi družabnimi dogodki, ki na nas delujejo zelo pozitivno in povezujejo kolektiv, predvsem pa utrjujejo predanost, timsko sodelovanje in organizacijo.


To, da smo pri svojem delu res najboljši, dokazuje tudi dejstvo, da nas poznajo že skoraj vsi, tako na področju promocij kot na področju pospeševanja prodaje. V naslednjih nekaj letih lahko Promo.fil brez večjih težav postane največja in najuspešnejša agencija, tako na slovenskem kot tudi kakšnem bližnjem tujem trgu.

Johnson & Johnson promocije kontaktnih leća ACUVUE

U našoj firmi smo već prije dokazali da imamo ekipu odličnih promotora koji su se sposobni prilagoditi, naučiti, ali i profesionalno predstaviti.

Opširnije...

Karmen Gajšek

Ime in priimek: Karmen Gajšek
Funkcija/delovno mesto: Področni vodja
e-mail: Karmen Gajšek
telefon: +386 41 813 375

 

Leta 2010 sem na promocijskem mestu – takrat še za drugega delodajalca, čisto po naključju ogovorila tudi eno izmed takratnih projektnih vodij na Promo.fil-u. Kasneje se je izkazalo, da je bil to začetek moje zgodbe pri tem podjetju.

Promo.fil tim se je iz leta v leto širil, podjetje pa se je soočalo z vedno novimi izzivi, ki smo jih več kot uspešno premagovali. Izoblikovala se je namreč odlična ekipa mladih ljudi, ki je pozitivno naravnana, motivirana za dosego zastavljenih ciljev ter je pri svojem delu predvsem odgovorna, dosledna in profesionalna.

Te karakteristike bogatijo slehernega člana našega tima, brez katerih bi težko sledil delovnemu tempu. Vsak od nas s svojim delom prispeva pomemben del h končnemu uspehu celotne ekipe, k čemur vsekakor pripomorejo tudi naši prijateljski odnosi, ki jih gojimo predvsem na raznih družabnih srečanjih, izletih ali pa druženjih po službi.

Prepričana sem, da je Promo.fil podjetje, ki ga ostala podjetja v tem segmentu lahko jemljejo za najresnejšo konkurenco. Prednost našega podjetja je vsekakor skrb za naročnikove želje, stalna prisotnost na terenu, hitro odpravljanje morebitnih zapletov in celovita ponudba za naročnike, ki zajema vse – od ideje do izvedbe.

Takšen profesionalen pristop do dela vedno pripelje tudi do odličnih rezultatov, kar za naročnika pomeni potrditev, da je izbral pravega partnerja.
Naročniki za naše kvalitetno delo največkrat izvedo od naših trenutnih naročnikov, ki so z našim pristopom in rezultati dela zadovoljni in nas z veseljem priporočajo naprej.

Sama vidim v mladem kolektivu prej prednost, kot slabost oz. pomanjkljivost. Dodana vrednost je predvsem v večnem optimizmu, kipeči energiji in občutku, da lahko za dosego ciljev premikamo gore. Zaradi tega nam dostikrat uspe realizirati zadeve, za katere drugi trdijo, da so neizvedljive.

S takšno mentaliteto in zagnanostjo smo v nekaj letih osvojili tudi tisto skorajda nedosegljivo. In prepričana sem, da bomo še osvajali, tudi onstran slovenskih meja.

 

Karolina Gabud

Ime i prezime: Karolina Gabud

Funkcija/radno mjesto: Project Manager

e-mail: Karolina Gabud

telefon: +385 98 194 1937

 

Za Promofil radim od samog počeka, već 4 godine. Na razgovoru za posao direktor mi je predstavio viziju tvrtke koja mi je bila jako zanimljiva a ujedno i izazov za mene što je bio glavni razlog početka rada za Promo.fil.

Međuljudski odnosi u firmi su odlični – suradnja, povjerenje, poštivanje i motiviranost zaposlenika na prvom su mjestu i to su ključni faktori za uspješno poslovanje cijele firme. Tim je sastavljan od ambicioznih mladih ljudi koji su puni energije, pozitivno razmišljaju i imaju vedar duh. Uvijek svi gledamo kako da sve uspiješno odradimo, a ako i nastane neki problem odmah idemo u realizaciju riješavanja, a ne u istraživanje zašto je do njega došlo. Odnosi unutar firme su više neformalni što je jedna od bitnih karakteristika ove firme i svi se dobro slažemo, ali svatko zna što mu je posao i savjesno ga obavlja.

Upravo ti neformalni međuljudski odnosi koji vladaju unutar naše tvrtke i pozitivna klima je najveća vrijednost i karakteristika Promo.fila i dok će tako biti ova tvrtka će ostvarivati najbolje rezultate i biti će učinkovita.

Promo.fil je najbolji u poslu kojeg radi zato što ima slijedeće vrijednosti – povjerenje, profesionalnost, korektnost, dosljednost i prilagodljivost te na tim vrijednostima gradi svoje odnose sa klijentima i zbog tih vrijednosti su klijenti ali i zaposlenici prepoznali kvalitetu ove tvrtke.

Zanimljiv događaj sa terena: Radili smo road show na Air wick brendu povodom lansiranja novog proizvoda Filter&Fresh aparata. Svaki kupac tog proizvoda zavrtio je kolo sreće i dobio nagradu, sve je bilo super ali nama je ubzo nestalo F&F aparata u tom dućanu te smo u dogovoru sa voditeljem povukli zalihu iz ostalih njihovih dućana, Sve je bilo super, ali u kratkom vremenu opet smo sve rasprodali te smo promjenili mehaniku i za bilo koji kupljeni prozvod od Air wicka djelili nagrade tako da smo prije završetka promocija rasprodali svu zalihu Airwick proizvoda i police su bile potpuno prazne, a voditelj dućana i radnice su bile u čudu jer još nikad nisu vidjeli tako nešto koliko god promocija i raznih nagradnih igara je bilo.

Domjenci i druženja, ponekad u kombinaciji sa edukativnim seminiramima pozitivno djeluju na međuljudske odnose, upoznavanje i zbližavanje kolega što je prednost jer da bi radili i djelovali kao tim moramo se kao prvo dobro međusobno poznavati i slagati, a to opet dovodi do pozitivnih rezultata tvrtke.

Kao što sam već i navela najveće vrijednosti ove tvrtke su svakako kvaliteta i profesionalnost, te korektnost, povjerenje, dosljednost i prilagodljivost u obavljanju posla što dovodi do krajnjeg rezultata – zadovoljnog klijenta.
 

Karakteristike koje obilježavaju Promofil radnika su svakako komunikativnost, upornost, iskrenost, vrijednost, snalažljivost, spremnost na učenje i na nove izazove.
Onaj tko je lijen i neodgovoran te radi samo da bi nešto zaradio nikako nije poželjan u ovom timu koji stalno „grize prema naprijed“.

Kaže se „Na vlastitim greškama se najbolje uči“ – ali svatko mora biti svjestan učinjene pogreške te i iz najmanjih pogreška nešto naučiti i težiti tome da se više ne ponavljaju onda je to jedan veliki uspijeh. Smatram da nisam napravila neku veliku pogrešku koju nikako ne bi htijela ponoviti, ali da čovjek uvjek može biti još bolji u svemu što radi je istima……a to sve dođe i sa iskustvom.

Promo.fil je tvrtka sastavljena od mladog tima što je velika prednost, jer upravo takav tim u kojem vladaju savršeni međuljudski odnosi može donjeti tvrtci samo pozitivne stvari i povećati produktivnost. Zbog toga te odnose treba njegovati jer to je najveća vrijednost Promo.fila koja je donjela i još će donjeti puno dobrih rezultata, jer ovaj tim vodi slijedeća misao: »Koncentrirajte se na to kamo želite ići, a ne na to gdje ste bili«.

Promo.fil je u kratkom vremenu postigao nešto što neke tvrtke grrade dugo godina i ne dođu do željenog rezultata, tako da Promo.fil definitivno ima svijetlu budućnost.
Na području promocija već smo i sada najbolji ali nismo najjači a razlog je što ne radimo na kvantiteti nego kvaliteti, a sigurna sam da to možemo ostvariti i na području unapređenja jer na kraju ja osobno a sigurna sam i svaki pojednac ovog kolektiva želi i teži istom.

»USPJEH JE PUTOVANJE, A NE ODREDIŠTE, JER ODREDIŠTE ZNAČI DA JE PUTOVANJE ZAVRŠILO«

 

 

Kontakt

Sjedište poduzeća i ured:

Promo.fil d.o.o.

Hondlova ulica 2/10

10000 Zagreb

 

gsm: +385 (0)98 194 1937

gsm: +385 (0)91 194 1838

mail: pišite nam

 

Kotanyi promocije, zajedno s profesionalnim kuharima

Svi znamo kako sasvim jednostavno jelo, uz upotrebu začina postane pravi specijalitet. Toga je također svjestan i Kontanyi koji nudi široku paletu začina i začinskog bilja, koji budi nepce najzahtjevnijih gurmana.

Opširnije...

MANNER NA 2. DJEČJEM BAZARU U MARIBORU

Svibanj je mjesec raznih događanja, a na jednom od njih je prisustvovao i naš promotivni tim koji je na Dječjem bazaru u Mariboru predstavljao našeg vjernog klijenta – tvrtku Manner.

Opširnije...

Manner slastićar sa Manner prikolicom

U jesenskim mjesecima godine 2012. smo izveli velik i opširan projekt, kod kojeg smo u većim trgovačkim centrima i na posebnim događajima po Sloveniji izvodili promocije proizvoda trgovačke marke Manner.

Opširnije...

Mateja Trbović

Ime in priimek: Mateja Trbović
Funkcija/delovno mesto: Projektni vodja
e-mail: Mateja Trbović
telefon: +386 40 869 123


Pri Promo.fil-u sem z delom začela pol leta po njegovem nastanku, najprej sem eno leto delala kot promotorka, sedaj pa sem že kar nekaj časa projektni vodja.
Pritegnila me je predvsem vizija podjetja ter predanost in zagnanost vseh zaposlenih. Prav tako vem, da se v Promo.fil timu lahko naučim veliko novih stvari.

Med sodelavci vladajo tako formalni kot tudi neformalni odnosi. Ko gre za delo smo formalni in resni, ko vse uredimo, gremo pa radi na kakšno kosilo in debatiramo o neslužbenih zadevah. Dodana vrednost Promofila je zagotovo trud, ki ga vlagamo v ljudi. Trudimo se, da nihče od naših zaposlenih (v mojem primeru so to promotorji) ni zgolj številka, ampak jih obravnavamo individualno. Vsak Promo.filovec mora imeti rad to kar dela. Biti mora zagnan, uporen ter imeti željo po učenju novih stvari in sposobnost delovanja v timu.

Promo.fil je boljši od konkurenčnih podjetij prav zaradi dobrega odnosa do svojih zaposlenih ter po natančnosti in zagnanosti do dela. Naročniki nam zaupajo, ker vedo, da se vseh stvari lotimo organizirano ter da se vedno potrudimo prisluhniti vsem njihovim željam, ki jih tudi uspešno realiziramo.

Lepo je slišati, ko nam naročniki za opravljeno delo izrečejo pohvalne besede. Znamo delati drugače – smo zagnani, imamo radi kar počnemo, smo polni energije, volje in smo se pripravljeni še marsikaj naučiti. Radi sami sebi dokazujemo koliko zmoremo ter znamo delati v timu.

Vem, da Promo.fil lahko postane vodilno podjetje na slovenskem, hrvaškem in še kakšnem evropskem trgu – na odlični poti smo in delamo na tem.

Matjaž Ertl

Ime in priimek: Matjaž Ertl
Funkcija/delovno mesto: Področni vodja - vzhod
e-mail: Matjaž Ertl
telefon: +386 30 646 036


Del ekipe Promo.fil sem že od samega začetka. Sodelovanje s tem podjetjem mi je predstavljajo predvsem velik izziv, ki sem se ga z veseljem lotil.
Zelo sem zadovoljen s toplimi neformalnimi odnosi, ki vladajo med sodelavci, našo povezanostjo in prijetno domačnostjo, kar predstavlja bistven del našega vsakdanjega delovanja.


V podjetju večkrat letno organiziramo tudi razna tradicionalna srečanja sodelavcev (piknike, božično-novoletna druženja, izobraževanja, team-buildinge, itd.), kar zelo pozitivno vpliva na medsebojno povezanost in predvsem gradi pripadnost.

Promo.fil je izredno konkurenčno podjetje, k čemur v največji meri prispevajo predvsem odličen direktor, dobra struktura in reference naših naročnikov, ki so najboljša reklama za naše kakovostno opravljeno delo. Pravijo namreč, da se dober glas širi v deveto vas. Menim, da veliko novih strank izve za nas preko naših dosedanjih naročnikov, ki so navdušeni nad našim profesionalnim delom, fleksibilnostjo in zagnanostjo, katero premore le takšen mlad kolektiv, ki deluje v Promo.filu.

Verjamem, da je meja samo nebo in da Promo.fil lahko postane oz. je po mojem mnenju trenutno že vodilno podjetje za pospeševanje prodaje na slovenskem trgu.

Nina Jelušić

Ime i prezime: Nina Jelušić

Funkcija/radno mjesto: Područni voditelj za promocije

e-mail: Nina Jelušić

telefon: +385 95 517 6470


Za Promo.fil sam počela raditi 2011. godine. Započela sam kao RB promotorica, pružila mi se prilika postati dio Promo.fila i to sam s zadovoljstvom prihvatila.

 

Međuljudski odnosi u firmi su korektni i većim djelom neformalni.

 

U Promo.filu najviše cjenim timski rad i želju za uspjehom. Te se vrijednosti isplati njegovati.

Promo.fil je od ostalih bolji po prezentiranju i promociji proizvoda, a klijenti imaju povjerenje u Promo.fil radi postignutih rezultata.

U našem poslu i na terenu uvijek ima zanimljivih situacija i događaja. U radu i komunikaciji s ljudima uvijek se nađe pokoja pohvala ili kritika iz koje valja izvući pouku.

Naša druženja i domjenci su korisni u svrhu poboljšavanja muđuljudskih odnosa, upoznavanja i neformalnog druženja. Na takvim skupovima razmjenjuju se različita iskustva, znanja i vještine. Ljudi se međusobno bolje upoznaju, što utječe na lakšu komunikaciju.

Najbolji način za reklamu Promo.fila je zasigurno živa riječ. Klijenti međusobno komuniciraju i to je bolje od bilo kojeg modernijeg načina.

Za vrstu posla kojeg mi obavljamo zaposleni moraju biti komunikativni, uporni i snalažljivi. Nikako ne mogu biti pasivni i nepouzdani.

Pogrešaka je u mojoj karijeri zasigurno bilo i biti će ih još ali je najvažnije iz svake nešto naučiti i ne ponoviti ju.

Prednosti mladog Promo.fil tima vidim u brzini i želji za uspjehom. To su neke od vrijednosti s kojima Promo.fil može postati vodeća tvrtka za unapređenje prodaje i promocije na hrvatskom tržištu. Uz mlade, perspektivne ljude, znanje i ambicioznost sve je ostvarivo.

 

Nives Mravak

Ime i prezime: Nives Mravak

Funkcija/radno mjesto: Područni voditelj

e-mail: Nives Mravak

telefon: +385 91 731 3737


očeci moga rada u Promo.filu su od 2011. godina.

“MALE TVRTKE POKREĆU SVIJET“ - tako sam i ja odlučila postati dio Promo.fila, koji mi je pružio priliku da se pokažem i dokažem sa svojim znanjem i vještinama koji su predani zajedničkim poslovnim ciljevima.

Međuljudski odnosi u firmi Promo.fil sa suradnicima su zasnovani na povjerenju i suradnji. To znači da imamo jako dobru suradnju tima, međusobnog uvažavanja i tolerancije, te je atmosfera pozitivna, a komunikacija među kolegama otvorena, te se i problemi lakše rješavaju. Suradnja i međusobno uvažavanje provjereni su i jedini ispravni put ka uspjehu, a mi to međusobno IMAMO.

“DOBAR LIDER NE ŠEFUJE VEĆ VODI TIM“ - to je ono što najviše cijenim u ovoj firmi. Sama predanost svih nas me ponekad fascinira. Stvorili smo snažne društvene i emocionalne poveznice među nama, te vjeru da ćemo uspjeti ili potonuti ZAJEDNO. Kada čovjek ovako nešto postigne u poslu, onda može reći da je SRETAN ČOVJEK.

U ovim teškim gospodarskim vremenima na hrvatskom tržištu, najvažnije je raditi s pouzdanim i profesionalnim ljudima, ljudimana koje se možete u svakom trenutku osloniti bez suvišnih pitanja, a da bi bili sigurni da će posao biti dobro i kvalitetno odrađen....to su klijenti pronašli upravo u nama – PROMO.FILU.

U mojoj karijeru na Promo.filu je bilo jako zanimljivih događaja, a jedan od meni najzanimljivijih mi je bio kada smo radili promociju za Mercator. Promovirali smo čips i prodali do posljednjeg komada.Kada je šefica vidjela da smo sve prodali, otišla je u svoju kancelariju i donijela nam čips koji je vrijedio još mjesec dana i to s ambalažom koja se više ne proizvodi , te nas zamolila , da prodamo i to. Zar mislite da nismo uspjeli?

Poslovne zabave, proslave, sastanci, domjenci, susreti...imaju veliku važnost za međuljudske odnose u firmi. Takva druženja pojačavaju komunikaciju i motiviranost zaposlenika. Generalno, timske aktivnosti utjeću na povećano povjerenje i otvorenost među zaposlenicima.
“DOBAR GLAS DALEKO SE ČUJE“
Referenca Promo.fila jest kvaliteta i profesionalnost, jedna od najjačih karakteristika, što klijenti naravno prepoznaju.

Dobre karakteristike koje mora imati svaki zaposlenik Promo.fila jesu; liderske sposobnosti, sposobnost izražavanja, motiviranost, samoinicijativnost, ambicioznost, odlučnost....
Loše karakteristike: tajanstvenost, šutljivost, tvrdoglavost, hvalisavost....
Smatram da nisam imala neki večih pogrešaka, koje bi voljela ispraviti ili žaliti za nečim učinjenim.

Promo fil je tvrtka koja zapošljava veliki broj mladih ljudi, koji su željnji napredovanja i postižu velike uspjehe. S ovakvim ljudima koje Promo.fil danas ima, može očekivati velike uspjehe u poslovanju.

U sljedečih nekoliko godina, gotovo sam uvjerena da će tvrtka Promo.fil ostvariti veliki uspjeh na hrvatskom tržištu, te postati vodeća tvrtka za unapređenje prodaje, promocije, ali naravno ključ toga uspjeha su KVALITETNI LJUDI KOJI ĆE FIRMU DOVESTI DO OVOG CILJA.

 

Organizacija

Tvrtka Promo.fil je dobro organizirana tvrtka, koja uglavnom djeluje na tri glavna područja - prodaja, merchandising i promocije. Svaki od njih je dizajniran tako da je formiran tim koji je obrazovan, stručan i profesionalan i zbog toga postiže izvrsne prodajne rezultate.

  • Merchandising – Merchandiserji ili unapređivači prodaje odgovorni  su za uređenost prodajnih mjesta, punjenje prodajnih polica, postavljanje POS materijala, kontrolu stanja, rokovi, itd. Voditelji merchandising timova su prvenstveno odgovorni za organizaciju, koordinaciju i coaching merchendisera ili unapređivača prodaje.

  • Prodaja – Prodajni predstavnici su uz unapređivače prodaje također odgovorni za prodaju. Voditelji prodajnih timova su odgovorni za organizaciju, koordinaciju i coaching prodajnih predstavnika.

  • Prodajna podrška– Osigurava obradu podataka i izvještaja, analitika, itd..

  • Uprava i administracija

Partik Zupančič

Ime in prezime: Patrik Zupančič
Funkcija: vlasnik i osnivač poduzeća
e-mail: Patrik Zupančič
telefon: +386 41 679 180
           +385 91 194 1838


Za samostalno poduzetničko putovanje dovela me vizija da postavim najbolji prodajni tim u Sloveniji, što je moja želja od uvijek. Poslovna ideja rođena je u mojoj glavi, koja je kasnije i realizirana i temelji se prvenstveno na bogatom iskustvu, jer sam do sada  uspostavio dosta uspješnih prodajnih timova.

Prije nego što sam odlučio pokrenuti vlastiti posao, stekao sam iskustvo u nizu uspješnih tvrtki: Reckitt Benckiser (13) - Prodaja, trade marketing i cijela komercijala u SLO i CRO; CocaCola - Voditelj prodaje u SLO; Sportina - Direktor slovenske tvrtke (puno iskustva u maloprodaji).

Većina je u trenutku recesije vidjela samo prepreke, poteškoće i gubitak, a ja sam  u tom teškom gospodarskom periodu vidio priliku.
Promo.fil je uspješno poduzeće radi načina rada, vrijednosti, ljudi, znanja i iskustva. Bez ljudi, novih ideja, upornosti i bez vjere to ne bi uspio. Uglavnom mladi tim je onaj koji može donijeti svježe ideje, energiju, opuštenu atmosferu i pozitivan pristup u odnosu između kolega, ali i naših klijenata.


U budućnosti želim da Promo.fil postane najbolja, ali ne i najveća tvrtka u svom području, koji će biti pouzdan partner na dugi rok.

Petra Buhin

Ime i prezime: Petra Buhin

Funkcija/radno mjesto: Prodajni predstavnik

e-mail: Petra Buhin

telefon: +385 98 175 0849Za Promo.fil sam počela raditi prije 4 godine kao promotorica. Počela sam raditi na preporuku prijateljice, iako nikada nisam radila kao promotorica, odlučila sam isprobati i taj posao pošto sam smatrala da sam dovoljno pričljiva za tako nešto.

Smatram da su odnosi u Promo.filu skroz korektni. Svi se mi na neki način družimo i poznajemo i stvaraju se neka prijateljstva, ali kada se radi onda se radi, što je skroz korektno, svatko od nas zna što je njegov posao i trudi se da ga što bolje odradi.

 

Cijenim to što stvarno funkcioniramo kao tim, ako netko nešto ne može odraditi, može mu kolega uskočiti pomoći ili pokazati ako ne znam. Nema nekih trzavica među nama,što je također jako bitno za naš rad i za naše odnose. Uvijek se možemo prilagoditi, ako se nešto nemože odraditi u tom trenutku, ali se sve svakako odradi.

Kijenti imaju povjerenja u nas, prije svega zbog naše sposobnosti da možemo odraditi posao koji prihvatimo, ništa nam nije problem, mogu na terenu vidjeti naš rad, kako smo marljivi i pažljivi u obavljanju svog posla. A kod naših promotorica mogu vidjeti kako su pristupačne, marljive, uvijek nasmijane, te se trude u prodaji njihovih proizvoda.

Meni je svakako bilo zanimljivo kada sam počela raditi po terenu, upoznala sam stvarno jako puno ljudi, stekla mnogo prijatelja, ali najbolje to što je svaki dan bio novi izazov, nova prilika za naučiti još više i o poslu, a svakako i o ljudima sa kojima sam svakodnevno okružena.

Mislim da našim „okupljanjima“ svi mi se samo još bolje upoznajemo, uvijek možemo naučiti nešto jedni od drugih, a svakako i podijeliti ili čuti neki korisni savjet, jer mi smo svi dosta mladi i nemamo toliko iskustva kao neki drugi naše kolega, ali upravo će ti naše kolega to svoje znanje rado prenjeti na nas i pomoći nam ako nam zatreba.

Mislim da je preporuka danas jako bitna, naime ako je neki kijent bio zadovoljon s našim radom, sigurno će se pohvaliti negdje, a tu će informaciju opet čuti netko tko će tad trebati naše usluge ili će nas barem imati u vidu u nekoj budućnosti pošto je čuo samo sve najbolje nama. I neke moderne karasteristike su bitne u današnjem svijetu, ali s obzirom na situaciju, mislim da je trenutno preporuka najbolja. I upravo zato ćemo se mi svi truditi kako bi postali što bolji, te kako bi što više potencijalnih klijenata čulo za nas.

Kvalitet koje svaki zaposelnik Promo.fila mora imati; komunikativan, marljiv, sposoban, uvjerljiv u svom poslu, uporan, ljubazan, informiran o onome što radi, pristupačan, željan naučiti nešto novo, te steći neka nova iskustva a nikako nesmije biti povučen, sramežljiv, bezobrazan.

Mislim da svakako ne bih ponovila pogrešku kod pristupa voditelja u dućanu. Treba se odmah kod prvog upoznavanja postaviti kao neki „autoritet“, a ne im dopuštiti neke stvari, ali svakako bih tu svoju pogrešku iz prošlosti pripisala neiskustvu, ali opet i iz same te pogreške sam nešto naučila.

Najvažnija prednost Promo.fila je što radimo kao tim, svatko od nas ima svoje zadatke i obaveze, ali uvijek rado pomažemo jedni drugima ako treba. Svatko od nas je osoba drugog karaktera, svatko je individua za sebe, ali kada god zatreba za Promo.fil dajemo sve i nije nam nešto problem napraviti. Važni su ti naši odnosi koje mi kao kolege imamo između sebe, da smo svi tako složni.

Mislim da možemo za par godina postati jako uspješna firma, prije svega imamo tu perspektivu u našem radu, a nikako se tu nesmije ni zaboraviti vodstvo ove firme, koje sa svojim znanjem, iskustvom i svakako marljivošću može od nas napraviti jednu od vodečih firma u Hrvatskoj u unapređenju i promocijama. Ali tu se svakako i svi mi ostali moramo iskazati kako bi nas budući klijenti primjetili i vidjeli u nama novu snagu.

 

 

Saša Benedik

Ime in priimek: Saša Benedik
Funkcija/delovno mesto: Referent prodaje
e-mail: Saša Benedik
telefon: +386 40 190 773

 


Z delom v Promo.fil-u sem še kot študentka, povsem po spletu okoliščin, začela marca 2010.

Spoznala sem, da je to podjetje, ki gradi predvsem na odnosih z ljudmi in daje priložnost, da se posameznik dokaže na področjih, na katerih je najbolj uspešen.

Dobri odnosi med vsemi v podjetju so dodana vrednost, ki jo je vredno vzdrževati. Večino časa med zaposlenimi vladajo neformalni odnosi, zato je vzdušje med nami zelo sproščeno, sodelovanje v ekipi prijetno, delo v takem timu pa se zdi, da je prava formula za dobre ideje.

Na medsebojne odnose zelo dobro vplivajo naša tradicionalna srečanja vseh sodelujočih v Promo.fil-u. To so dogodki, na katerih se zberemo vsi na kupu, se še bolje spoznamo in povežemo v še bolj uigrano ekipo.

Znani smo po tem, da se nikoli ne ustrašimo novih izzivov. Vedno jih z veseljem sprejmemo in vložimo ogromno energije ter svežih idej, da svoje naročnike kar najbolje zadovoljimo. Uspešno izpeljani projekti pa nam dajejo izkušnje in nov zagon za še boljše izpeljane projekte.

Vsak Promo.fil-ovec mora biti zagnan, predan, odgovoren in poln energije. V podjetju pa nikakor ni zaželjena pasivnost, slaba volja, nepoštenost.

Ker celoten Promo.fil tim delo opravlja profesionalno in korektno, je to zagotovo opaziti tudi »na terenu«, kjer so prisotni tako naši sedanji kot potencialni naročniki, ki ne morejo spregledati, da je naše delo vredno njihovega zaupanja. Dobro izpeljani projekti pa nam dajejo nove in nove reference, ki so konec koncev najbolj verodostojna reklama.

Če bomo svoje delo opravljali tako odgovorno, uspešno in s takim veseljem kot do sedaj, menim, da nas čaka lepa prihodnost.

 

Simon Škulj

Ime in priimek: Simon Škulj
Funkcija/delovno mesto: Projektni vodja
e-mail: Simon Škulj
telefon: +386 40 698 202V Promo.filu sem se zaposlil februarja 2010. K tej odločitvi so me pritegnili predvsem novi izzivi na področju vodenja promocij.

Naši medsebojni odnosi so redko strogo formalni, saj smo mlad tim, ki se zna prilagoditi in se tudi sprostiti, ter se pogovarjati povsem sproščeno. V podjetju najbolj cenim poštene in dobre odnose, ter vedno nove in drugačne izzive.
Kvaliteta našega dela in dela ljudi na terenu je trenutno na najvišjem nivoju v Sloveniji, saj se zelo veliko posvečamo ljudem na terenu, jih izobražujemo in vzpodbujamo. Naročniki pa po dosedanjih izkušnjah najbolj cenijo naš korekten odnos do njih.

Tradicionalna srečanja pa so tista, ki skrbijo za naše dobre medsebojne odnose, saj se takrat lahko med seboj pogovorimo tudi o kakšnih drugih stvareh, kot pa samo o poslu. Poleg tega se med seboj srečajo tudi tisti sodelavci, ki se zaradi razširjenosti terena vidijo redkeje.

Ker smo mlad tim, smo po mojem mnenju veliko bolj fleksibilni in učljivi, kot bi bili v nasprotnem primeru. Vsekakor si vsi zaposleni prizadevamo za delavnost, fleksibilnost, pozitivnost, nasmejanost in odgovornost. Posamezniki, ki k temu ne stremijo, pa nikakor ne morejo postati del naše ekipe.

Podjetje Promo.fil bo še bolj zraslo in postalo vodilno podjetje za promocije in pospeševanje prodaje v Sloveniji in na Hrvaškem, razširili pa se bomo tudi v kakšno drugo državo bivše Jugoslavije.

Tanja Smogavc

Ime in priimek: Tanja Smogavc
Funkcija/delovno mesto: Projektni vodja
e-mail: Tanja Smogavc
telefon: +386 40 323 590


Pri Promo.fil-u sem že štiri leta. Ekipi sem se pridružila kot promotorka, nato nadaljevala kot področni ter kasneje kot projektni vodja. Pritegnil me je predvsem mlad kolektiv, ter jasni cilji za prihodnost.

V podjetju vladajo tako formalni kot neformalni odnosi. Formalni odnosi se pokažejo predvsem v našem delu - odgovornost, timsko delo, itd.

Si pa v podjetju vzamemo tudi čas za neformalne odnose, katere podkrepimo s kakšnim kosilom, piknikom ali povsem preprostim druženjem ob kavici. Takšna srečanja zelo dobro vplivajo na zaposlene. Spoznavanje tudi druge plati tega posla ter druženje za katerega običajno ni dovolj časa.

Dodana vrednost Promo.fil-a je predvsem korekten odnos. Vse morebitne težave se rešujejo sprotno oziroma timsko. Zelo pomembno se mi zdi tudi medsebojni odnos s sodelavci, ki je sproščen in prijateljski. Ker smo mlada ekipa imamo predvsem ogromno energiji in se ne bojimo novih izzivov.

Menim, da naročniki zaupajo Promo.fil-u predvsem zaradi korektnega odnosa, organiziranosti ter zagnanosti tima. Prav tako smo vedno pripravljeni sprejeti nove izzive, ki jih dobimo s strani naročnikov in se jih lotimo z velikim veseljem.

Dober glas o Promo.fil-u se po mojem mnenju širi predvsem od ust do ust. Veliko je promotorjev, ki nam pišejo, da bi z veseljem delali za našo agencijo, saj poznajo koga, ki že dela pri nas in tako vedo, da smo korektni in organizirani. Tudi naši stalni naročniki vidijo naše delo in nas dostikrat priporočajo kakšnemu novemu naročniku.

Vsak Promo.fil-ovec mora biti odgovoren, pošten in mora imeti rad to kar dela. Nezaželena je oseba, ki misli samo na sebe oziroma ni pripravljen delati kot tim. Kajti pri tem poslu je zelo pomembno prilagajanje in timsko delo.

Menim, da je Promo.fil na dobri poti, da postane vodilno podjetje za pospeševanje prodaje.

 

Tomislav Novosel

Ime i prezime: Tomislav Novosel

Funkcija/radno mjesto: Prodajni predstavnik

e-mail: Tomislav Novosel

telefon: +385 98 465 223


U Promo.filu radim od 01.10. 2013. godine.

O Promo.filu sam čuo samo dobre i pozitivne komentare što se tiče poslovnih rezultata tvrtke, ali i radnog okruženja i odnosa poslodavac-djelatnik. Želio sam postati dio tvrtke koja ima svijetlu perspektivu u budućnosti, i dijelom mladog, ambicioznog tima ljudi koji će zajedničkim snagama graditi tvrtku i razvijati njezine potencijale do maksimalnih granica.

U firmi su odnosi među zaposlenicima puno više neformalni, nego strogi i formalni. Upravo to je ono što mi se najviše sviđa i što smatram vrlo bitnom karakteristikom svake uspješne tvrtke. Naravno da je važno da se svaki posao radi odgovorno i da se ispoštuju dogovoreni zadaci, rokovi itd., ali kada se to radi opušteno i bez svakodnevnog presinga, rezultati mogu biti samo bolji, a zadovoljstvo djelatnika i poslodavca veće.

Smatram da su upravo ta neformalnost i opuštenost među zaposlenicima najbolja karakteristika tvrtke, kao i korektan odnos poslodavca prema djelatnicima.

Veliku ulogu kod stvaranja povjerenja klijenata ima to što su u Promo.filu prepoznali partnera koji je profesionalan u obavljanju svojeg posla, korektan i prilagodljiv u odnosima s klijentima i konkurentan u odnosu na ostale tvrtke koje se bave istim ili sličnim poslovima.

Sam posao je u cjelini zanimljiv. Svakodnevno susretanje i razgovor s ljudima različitih osobnosti i dinamičnost koju sa sobom nosi, najzanimljivije su karakteristike ovog posla.

Smatram da domjenci i međusobna druženja u velikoj mjeri doprinose zbližavanju kolega i stvaranju čvrstih kolegijalnih, ali isto tako i prijateljskih odnosa. Kombinacija edukativnih i zabavnih sadržaja tijekom zajedničkih druženja i spajanje ugodnog s korisnim najbolja je moguća kombinacija koja dovodi do izgradnje kvalitetnijih odnosa i još bolje suradnje među zaposlenicima, što u konačnici može rezultirati ostvarenjem većeg poslovnog uspjeha.

Ako se posao obavlja profesionalno i kvalitetno, a u isto vrijeme, postoji fer odnos među partnerima, tada poslovni uspjeh teško može izostati. Profesionalnost i učinkovitost u izvršenju naloga, odgovornost, korektnost i konkurentnost na tržištu rezultiraju zadovoljnim klijentima, a time prije ili poslije dolaskom novih. Iznimke su u slučajevima nekih radikalnih globalnih utjecaja na velike kompanije i promjena u europskoj/svjetskoj ekonomiji na koje je nemoguće utjecati, ali mislim da je kombinacija navedenih karakteristika dobitna i u većini slučajeva rezultira uspjehom i napredovanjem tvrtke.

Najvažnije karakteristike svakog zaposlenika bi trebale biti odgovornost, profesionalnost u radu, otvorenost prema klijentima, poslovnim partnerima i svojim kolegama, te ambicija svakog pojedinačno da se razvija i napreduje zajedno s tvrtkom u poslovnom, ali i u privatnom, individualnom smislu. Karakteristike koje nisu poželjne su u svakom slučaju lijenost, neodgovornost i površnost.

Mislim da bi svaki čovjek iz grešaka morao učiti i težiti tome da ih ne ponavlja i da svoj posao iz dana u dan obavlja što kvalitetnije. Ja tome težim, želim konstantno učiti, usavršavati se kroz rad i raditi najbolje što znam. Ne postoji konkretno nešto što ne bi ponovio, jer sam do sada uvijek sve radio u najboljoj namjeri i mislim da mi se nije dogodila neka veća pogreška, ali uvijek ću nastojati da iz potencijalnih grešaka koje će se možda dogoditi i iz iskustva koje ću stjecati u radu, a koje je neophodno za izbjegavanje pogrešaka, naučim jednom zauvijek, da stalno nadograđujem svoje znanje i postanem još bolji i kvalitetniji djelatnik.

Najveće prednosti Promo.fila su poletnost i ambicioznost njegovih djelatnika koji proizlaze iz te mladosti, kao i osjećaj pripadnosti kolektivu u kojem svi zajedno radimo kao tim, u kojem je suradnja među zaposlenicima na vrlo visokoj razini i svi skupa doprinosimo napretku i razvoju tvrtke u pozitivnom smjeru.

Svakako se nadam i vjerujem da će se vizija i razvojni plan kojeg firma ima pokazati uspješnim u Hrvatskoj, ali i u široj regiji, kao što se to pokazalo u Sloveniji. Vjerujem u naš tim ljudi i vjerujem da ćemo nastaviti rasti i napredovati, postavljati ciljeve svaki put sve više i pomicati granice iz godine u godinu u smislu poboljšanja poslovnih rezultata i ostvarenja svih ciljeva i ambicija. Svoj ću doprinos tome dati u maksimalnoj mogućoj mjeri.

 

 

Urška Kisovec

Ime in priimek: Urška Kisovec
Funkcija/delovno mesto: Referent prodaje
e-mail: Urška Kisovec
telefon: +386 31 361 111


 

Leta 2012 sem se pridružila ekipi Promo.fil, saj me je k sodelovanju pritegnilo delo, ki sem ga že nekako poznala, pridobivanje novega znanja in novih izkušenj.

Hitro sem spoznala, da v podjetju vlada zelo sproščeno, neformalno ozračje. Večkrat letno se družimo tudi na raznih srečanjih, kjer lahko medsebojne odnose še poglobimo. Ko pa je potrebno, znamo nastopiti tudi zelo formalno. Še posebej se mi zdi vredno negovati pristne odnose med sodelavci, odnos šefa do zaposlenih in pridobivanje novih znanj.

Promo.fil v konkurenčni položaj postavlja predvsem njegova široka ponudba in kvaliteta storitev, ki jih ponujamo. Mislim, da je še vedno najboljši način za širitev dobrega imena od ust do ust – od naročnika do naročnika. Naša prednost je vsekakor tudi v mladem kolektivu, ki je izredno energičen, medsebojno dobro sodeluje in svoje delo opravlja zelo kvalitetno.

Mislim, da so vse možnosti, da Promo.fil postane vodilno podjetje za pospeševanje prodaje in doseže geografski razmah, še odprte. Glede na odlično delo ekipe se nam obeta še veliko.

 

Valentina Hukman

Ime i prezime: Valentina Hukman

Funkcija/radno mjesto: Područni voditelj

e-mail: Valentina Hukman

telefon: +385 98 181 7721


 

Za Promo.fil sam počela raditi 2009. godine kao promotorica, a 2013.godine u 10. mjesecu počinjem raditi kao područni voditelj.

Radeći dugo godina kao promotorica svidio mi se način rada Promo.fil-a, ugodno okruženje, radna atmosfera i susretljivost nadređenih te me sve zajedno potaknulo da postanem dio tima Promo.fil-a.

Dobri međuljudski odnosi od velike su važnosti i veliki motivator u svakoj fimi, pa tako i u Promo.filu. Moje mišljenje jest da su međuljuski odnosi u našoj firmi odlični, tu spada svakako međusobno razumijevanje ljudi sa kojima se radi te pozitivna komunikacija.

Jedna važna stvar u Promo.filu je ta da se u svako doba i sa bilo kojim problemom možete obratiti svojim nadređenima(i ljudima sa kojima radite) i da vas nikako neće osuđivati i kuditi, već pomoći u bilo čemu i izvesti na pravi put.


Upravo radna atmosfera i međuljudski odnosi, međusobno razumijavanje i podržavanje, jedno vrlo sretno i veselo okruženje koje rijetko gdje se može susresti, velika briga o klijentima i promotorima, ono je što daje ovoj firmi jednu dodanu vrjednost.


Profesionalan i pozitivan odnos prema klijentima i promotorima, briga o svakom klijentu čini Promo.fil boljim od konkurencije i zbog takvog stava i nastupa na tržištu klijenti vjeruju Promo.filu.

Uz vrlo kratak staž u Promo.filu, nažalost, nemam neki zanimljiv događaj koji bi vrijedilo spomenuti.


Mislim da „tradicionalni“ domjenci utječu vrlo pozitivno na međuljudske odnose, ukupnu radnu atmosferu. Oni su motivator za dalji (još bolji) rad i dobar uspjeh Promo.fila, oni su pokretač za napredak.

Smatram da je Promo.fil vrlo profesionalna i organizirana tvrtka, a dobar glas svakako se širi sve više i više, u vrlo pozitivnom smislu.
 
Karakteristike koje mora imati svaki zaposlenik Promo.fila jesu; komunikativnost, snalažljivost, organiziranost, vedar duh, pozitivan stav i svakako volja i želja za radom.
A negativan stav, mrzovolja i neprofesionalnost nepoželjni su u ovom poslu.

Pošto sam vrlo kratko na ovom radnom mjestu, trudim se ne činiti pogreške i do sada nisam imala neke „velike“ pogreške koje bih voljela ispraviti.
Kako poslovica kaže: na mladima svijet ostaje“, pa tako i na mladim generacijama ostaje Promo.fil. Uz odlično vodstvo šefa i svih nadređenih, budućnost leži u mladima koji mogu svojim dodatnim znanjem, vještinama i sposobnošću,poduzetničkim duhom i velikom snagom i voljom još više pridonjeti boljoj pozicioniranosti Promo.fila na tržištu.


Naravno da mislim, a i znam da Promo.fil može vrlo daleko dogurati i postati konkuretna tvrtka na tržištu. Sigurna sam u to jer se tvrtka širi i ulaže u svoje djelatnike, u prodaju i promocije i nadam se da će u sljedećih nekoliko godina zasigurno biti vodeća tvrtka.

 

 

Linkovi