intelliAd

Usluge

Rješenja

Prev Next

...In  to smo našli v naših partnerjih, ekipi PROMOFILA, ki je s svojim delom, odnosom do strank in do blagovnih znamk dokazala, da je najpomembneje v današnjem času, da je vsak artikel kar najhitreje na prodajni polici, da ima pozicijo, ki je najprimernejša in da obenem znajo ohranjati dobre odnose z zaposlenimi v vsaki trgovini, kar na koncu daje moč nam, kot naročnikom in prodajalcem znanih blagovnih znamk...

Igor Černčec
, direktor prodaje prehrane in pijač Merit International d.o.o.

...Prednost ekipe PROMO.FIL-a je definitivno v tem, da so tako fleksibilni, da lahko prilagodijo posamezni projekt pospeševanja prodaje ter in-store promocij še najbolj specifični naravi kategorije in potrebam posameznega naročnika, ki zanje povprašuje...

...Pospeševanje prodaje & promocija vaše blagovne znamke bosta v pravih rokah, če jo boste zaupali podjetju PROMO.FIL.


Janja Komel
, Marketing manager MittelCO Srl, Via del San Michele 340 - 34170 Gorizia (Italy)

 

...da nam je podjetje Promo.fil omogočilo in pomagalo pri povečanju konkurenčnosti, hitrejšemu prilagajanju okolju, boljši komunikacijski verigi v podjetju, aktivnemu nadzoru nad delom zaposlenih, boljši povezanosti prodajnih ekip in na koncu koncev se lahko pohvalimo z boljšim poslovnim rezultatom...

Damjan Resnik
, koordinator prodaje za Slovenijo, vinska klet "Goriška Brda" 

Ko je Neil Armstrong kot prvi človek stopil na luno, je izrekel "to je majhen korak za človeka, a velik skok za človeštvo". Jaz pa pravim, "da je majhen premik našega proizvoda v trgovini, s pomočjo strokovnega merchandiserja, lahko velik premik za podjetje". S pomočjo Promofil-a nam to tudi uspeva.

Alexander Lipovšek
, Managing Director SE-Europe Josef Manner d.o.o.

Podjetje PROMO.FIL lahko opišem z besedami: sodelovanje, strokovnost, zanesljivost. Pri načrtovanju tržnih akcij smo z veseljem upoštevali njihove nasvete, kar nam je maksimiziralo promocijske investicije. Tako dodano vrednost lahko nudi le nekdo z obilico izkušenj. Ekipa na terenu je izjemno profesionalna v pristopu do potrošnika kot tudi v poznavanju izdelkov v promociji. Posebna odlika pa je motiviranost promotork. To je lastnost, ki naredi promocijo uspešno ali neuspešno.

Bojan Rogač
, član uprave Ilirija d.d., Tržaška cesta 40, 1000 Ljubljana.

...V času, ko drvimo v negotovost in je nam vsem ključna le cena, se mi zdi izjemno pomembno, da imamo ob sebi partnerja, ki razume naš posel, ki nas je pripravljen podpirati na vsakem koraku, nas vzpodbuja s produktivnimi idejami in dela kot del naše ekipe. Zaključil bi le, da si lahko v poslu le želim partnerjev, kot je Promo.fil oz. njegovi zaposleni in da smo s kvaliteto storitev izjemno zadovoljni, kar nam iz dneva v dan potrjujejo naši principali, kot je Shark AG, EckesGranini, Orangina in drugi.

Igor Koren
, direktor Obala Promet d.o.o.

Merchandising is one of the key elements of the success of Regina brands inside the Slovenian market. We are pleased with the service done by Promo.fil which is able to show its partners knowledge and vision of the market. Promo.fil’s advices are also guaranteed by their long and professionals experience gained on the field.

L
uca Benedetto, Regional director DELICARTA S.p.A., Via di Lucia, 23 - 55016 Porcari (LU) Italy

Promocijo izdelkov smo letos prvič zaupali zunanjemu partnerju, podjetju Promo.fil, in to z veseljem kmalu tudi ponovili. Profesionalna ekipa Promo.fila s svojim odgovornim pristopom do partnerja in svojega dela to vsekakor upravičuje in na ta način ustvarja dodano vrednost za blagovno znamko in naročnika.

Katarina Pivk
, vodja blagovne znamke Kotányi d.o.o.

S t.i. full service outsourcing-om prodajnikov smo dosegli boljšo pokritost trga, večjo frekvenco obiskov, hitro odzivnost in predvsem kakovostno storitev. Pomembna organizacijska sprememba, velik, takrat morda drzen korak, da smo danes lahko ponosni.

Dejan Sejdič
, direktor prodaje Slovenija Josef Manner d.o.o.

GlaxoSmithKline Consumer HealthCare started to work with Promo.fil almost two years ago. After many years working with companies supporting activities on the trade, Promo.fil, and Patrik’s team, offer, first at all, real partnership; discussions are transparent, targets become common for both companies, and ways of working is based on team spirit, constructive and challenging.
Promo.fil did not just offer operational support to GSK CH in Slovenia and Croatia, Promo.fil also offered a trade and promotional vision and a partnership to run a business together...

Juan Arias-Camison, General Manager Adriatic & Balkans, GlaxoSmithKline Consumer HealthCare

Sodelovanje s podjetjem Promo.fil d.o.o. smo pričeli na področju pospeševanja in promocij. S pristopom do dela, kvaliteto izvedbe in odzivnostjo, ki jo je v dosedanjem času prikazalo podjetje Promo.fil, smo zadovoljni in imamo namen tudi v bodoče sodelovati z omenjenim podjetjem.

Toni Nikolovski
, Obala Promet d.o.o.

Naše izkušnje s podjetjem Promo.fil so zelo dobre, saj je njihova odzivnost hitra in kar je še bolj pomembno – držijo se dogovora. So profesionalci in poznajo svoj posel. V primeru, da so se kdaj pojavile nepredvidene težave na prodajnem mestu, so nas o tem takoj obvestili in skupaj smo poiskali zadovoljivo rešitev. Zelo mi je všeč predvsem to, da dobro poznajo problematiko prodajnih mest in zato ni potrebno izgubljati preveč časa pri razlagah in dogovorih o tem, kdaj je storitev dobro opravljena...

Andrej Isoski
, Country Manager, HL Display Österreich GmbH, podružnica Slovenia

...With Promo.fil professional assistance we are proactive towards retail chains, minimizing  out of stock situations, enlarging visibility, ensuring constant flow of goods and optimizing shelf management.
Promo.fil promotional service provides excellent full service with trained personnel and professional approach which makes promotions an efficient marketing tool for our brand Regina in toilet paper and kitchen towel category.

Miroslav Zatezalo
, Key account manager, SOFIDEL PAPIR d.o.o., Maksimirska 112a, 10000 Zagreb, Hrvatska

...Z delom ekipe PROMO.FIL-a smo IZREDNO zadovoljni, saj so po mojem mnenju eno redkih, mogoče celo edino slovensko podjetje (v tem segmentu), ki točno ve, kaj je skrb za kupce, partnerje in za končnega potrošnika. S pomočjo ekipe PROMO.FIL-a smo izdelke STERIL-O-SEPT v rekordnem času postavili na dogovorjena prodajna mesta, izdelke pozicionirali na različna prodajna stojala in uredili prodajno mesto z marketinškimi materiali in izobrazili prodajno osebje. V nadaljevanju prodaje ekipa PROMO.FIL-a skrbi za urejenost prodajnega mesta, naročila, postavitev marketinških materialov in izvajanje aktivnosti in promocij. Z eno besedo: FULL SERVICE...

J
anez Bobnar, Prokurist DBC MEDIKAL d.o.o.

Linkovi